Tuotamme älykkäitä pysäköinnin palveluita, jotka mahdollistava joustavan liikkumisen kaupunkikeskustoissa. Pysäköintipaikkojen omistajille tuotamme palveluita laitetoimituksista kokonaisvaltaiseen pysäköinnin hallintaan. Lue lisää >>

Asiakaspalvelu (03) 387 800
Hae lähin pysäköintitalo

Pysäköintialueet ja hissit

HISSIEN AUKIOLOAJAT

Tullinporras: 24/7
Asemanporras: 24/7
Hämeenporras: 24/7
Koskenporras: 24/7
Osuuspankinporras: Pankin aukioloaikojen mukaisesti
Stockmanninporras: Stockmannin aukioloaikojen mukaisesti
Varmanporras: Kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti: arkisin 6–22, la 7.30–18, su 9.30–18.30
Ovet ovat aina lukittuina.
Hisseihin pääset pysäköintilipukkeella, PIN-koodilla tai sopimustunnisteella.
Ongelmatilanteissa paina asiakaspalvelu-pikapuhelinpainiketta ovella olevasta laitteesta.

Hissiyhteydet Hämeenkadulla

Palveleva pysäköintiluola

P-Hämppi on Finnparkin uusin pysäköintilaitos. Maanalainen pysäköintilaitos on rakennettu Tampereen pääkadun alle ja sieltä on 7 hissiyhteyttä suoraan ydinkeskustan palveluihin.

Jokaisen automaattikassan yhteydessä on kosketusnäytöllä toimiva opastuspalvelu. Mikäli olet unohtanut, missä autosi sijaitsee SPOT Your car-palvelu näyttää sinulle reitin autollesi. Sinun tarvitsee vain syöttää autosi rekisteritunnus ja näytölle ilmestyy reitti autollesi. 

Pysäköintiluola on palkittu Euroopan parhaana uutena pysäköintilaitoksena (European Parking Award 2013). P-Hämppi on palkittu myös parhaasta opastuspalvelusta sekä sisävalaistuksesta.

 

Sähköautojen lataus 

Sähköautojen lataus on mahdollista Mennekes-tyypin lataustekniikalla Stockmannin portaan sekä Asemanportaan läheisyydessä. Ohjeet lataukseen löytyvät lataustolpista.

Auton pesupalvelu

Voit jättää auton kätevästi pesuun, sillä aikaa kun käyt ostoksilla. Autojen pesusta vastaa Hämpin Ajoneuvopesu arkisin klo 8-16.

Puh. 050 527 7568

www.ajoneuvopesu.fi