Tuotamme älykkäitä pysäköinnin palveluita, jotka mahdollistava joustavan liikkumisen kaupunkikeskustoissa. Pysäköintipaikkojen omistajille tuotamme palveluita laitetoimituksista kokonaisvaltaiseen pysäköinnin hallintaan. Lue lisää >>

Asiakaspalvelu (03) 387 800
Hae lähin pysäköintitalo

Etsimme asiakasneuvojaa 20.12.2019

Asiakaspalvelutiimissämme toimii nyt seitsemän motivoitunutta tekijää ja etsimmekin kovan kasvun saattelemana joukkoomme vahvistusta 1-2 henkilöstä. Oletko sinä etsimämme reipas ja palveluhenkinen osaaja?

Asiakasneuvoja

Mitä työ on? Työ on asiakaspalvelua, jota hoidetaan monikanavaisesti mm. puhelimitse, digitaalisten kanavien kautta sekä asiakkaita kasvotusten tavaten. Ratkot palveluhenkisesti eteen tulevia ongelmia, käytät sujuvasti eri järjestelmiä ja ennen kaikkea olet avoin oppimaan ja omaksumaan uutta!

Mitä Sinulta odotamme? Sinulla on aiempaa näyttöä sujuvasta ja joustavasta asiakaspalvelusta. Omaksut helposti erilaiset työkalut ja ohjelmistot. Kykenet tekemään useita asioita samanaikaisesti, etkä pelkää ottaa itsenäistä roolia tarvittaessa. Työn onnistunut hoitaminen vaatii hyvää paineensietokykyä sekä yhteistyötaitoja. Englannin- ja ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi. Olet valmis tekemään vuorotyötä myös viikonloppuisin.

Mitä sinä saat? Pääset osaksi mukavaa tiimiä sekä saat varman ja vastuullisen työnantajan tarjoamat edut. Meillä on toimivat tilat Tampereen keskustassa. Olemme oman alamme edelläkävijä ja meiltä saa markkinoiden parhaat palvelut. Pääset tehtävässä kehittämään itseäsi ja meitä.

Katso esittelymme videolta: https://www.youtube.com/watch?v=k8annqGHQmc&feature=youtu.be

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.1. mennessä osoitteessa: www.personnel.fi

Hae tätä paikkaa