Tuotamme älykkäitä pysäköinnin palveluita, jotka mahdollistava joustavan liikkumisen kaupunkikeskustoissa. Pysäköintipaikkojen omistajille tuotamme palveluita laitetoimituksista kokonaisvaltaiseen pysäköinnin hallintaan. Lue lisää >>

Asiakaspalvelu (03) 387 800
Hae lähin pysäköintitalo

Haemme Controlleria 20.01.2017

Finnpark edistää sujuvaa kaupunkielämää moderneilla asiointi-, pysäköinti- ja toimitilaratkaisuilla, joissa sovelletaan edistyksellisiä palveluja ja teknologiaa asiakaskohtaisiin tarpeisiin. Olemme kotimainen yritys ja pyrimme halutuimmaksi pysäköintiin kytkeytyvien palveluketjujen kehittäjäksi ja tuottajaksi Suomessa.

Liiketoimintamme edelleen kehittyessä etsimme nyt pätevää ja tehokasta

Controlleria

Tehtäväsi on vastata sisäisestä laskennasta sekä sen kehittämisestä. Kustannuslaskennan ammattilaisena otat vahvan roolin myös talouden raportoinnissa, ulkoisen laskennan koordinoinnissa ja analysoinnissa sekä toimit johdon ja liiketoiminnan tukena monipuolisissa talouden tehtävissä. Osallistut taloushallinnon asiantuntijana erilaisiin pysäköinnin maksamisen kehityshankkeisiin. Toimit myös suorana esimiehenä taloushallinnon tiimillemme ottaen vastuuta tiimin päivittäisestä tekemisestä.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon korkeakoulututkinto ja aiempaa kokemusta vastuullisista taloushallinnon tehtävistä. Kommunikointi- ja yhteistyötaitosi ovat erinomaisella tasolla, hallitset kokonaisuuksia ja toimintaotteesi on kehittävä. Olet mielellään käyttänyt useampia erilaisia taloushallinnon sovelluksia ja omaksut vaivatta myös uudet ohjelmistot.  Toimintatavaltasi olet analyyttinen ja itsenäinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia.

 

Toivomme sinulla olevan halua kehittää toimintoja laaja-alaisesti. Tukenasi on innostunut ja motivoitunut työyhteisö, joka koostuu alansa ammattilaisista. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä kehitysorientoituneessa työyhteisössä mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Meillä pääset kehittämään osaamistasi!

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöhakukonsultti Johanna

Ahola, p. 03 3138 0433. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 5.2.2017 mennessä web-

sivujen www.personnel.fi kautta.