Tuotamme älykkäitä pysäköinnin palveluita, jotka mahdollistava joustavan liikkumisen kaupunkikeskustoissa. Pysäköintipaikkojen omistajille tuotamme palveluita laitetoimituksista kokonaisvaltaiseen pysäköinnin hallintaan. Lue lisää >>

Asiakaspalvelu (03) 387 800
Hae lähin pysäköintitalo

Haemme pääkirjanpitäjää 09.11.2018

Liiketoimintamme edelleen kehittyessä haemme joukkoomme


Pääkirjanpitäjää

Tehtävänäsi on vastata muun muassa ulkoisesta kirjanpidosta, käyttöomaisuuskirjanpidosta ja konsernitilinpäätöksen laadinnasta sekä niihin liittyvien prosessien hiomisesta huippuunsa. Otat roolisi talouden raportoinnissa vastuullisesti ja toimit liiketoiminnan tukena monipuolisissa talouden tehtävissä. Sinulla on näkemystä ja kykyä muovata omaa tehtäväkenttääsi liiketoimintamme tarpeiden mukaisesti.

Ketä etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus ja aiempaa kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Kommunikointi- ja yhteistyötaitosi ovat erinomaisella tasolla, hallitset kokonaisuuksia ja suhtaudut positiivisesti muutokseen. Olet mielellään käyttänyt useampia erilaisia taloushallinnon sovelluksia ja omaksut vaivatta myös uudet ohjelmistot. Toimintatavaltasi olet analyyttinen ja itsenäinen sekä johdat itseäsi toimimaan järjestelmällisesti. Toivomme sinulla olevan halua kehittää toimintoja laaja-alaisesti ja tukea liiketoimintaa tarkalla ja oikea-aikaisella informaatiolla.

Tarjoamme sinulle
Tukenasi on innostunut ja motivoitunut työyhteisö, joka koostuu alansa ammattilaisista. Olemme kehitysorientoitunut työyhteisö ja meille tärkeää onkin löytää joukkoomme saman henkinen työkaveri. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä taloudellisesti menestyvässä yhtiössä mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa ja meillä pääset kasvattamaan osaamistasi!

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.11.2018 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta