Tuotamme älykkäitä pysäköinnin palveluita, jotka mahdollistava joustavan liikkumisen kaupunkikeskustoissa. Pysäköintipaikkojen omistajille tuotamme palveluita laitetoimituksista kokonaisvaltaiseen pysäköinnin hallintaan. Lue lisää >>

Asiakaspalvelu (03) 387 800
Hae lähin pysäköintitalo

Haemme Product Manageria! 21.11.2016

Olet osa palvelukehitystiimiä ja toteutat projekteja itsenäisesti sekä tiiviissä yhteistyössä kehitystiimin kanssa. Osana projekteja kasvat palveluiden tuotevastaavaksi ja palvelumallien osaajaksi. Vastaat tulevaisuudessa palveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Odotamme sinulta ohjelmistoteknologian ja -tuotannon perusteiden hallinnan lisäksi kokemusta palveluliiketoiminnan prosessien kehittämisestä. Olet uudistava ja kehityshaluinen innovaattori, joka lähestyy asioita asiakasarvon kautta ja tähtää parhaan mahdollisen palvelukokemuksen rakentamiseen. Vuorovaikutus- ja tiimityötaitosi ovat hyvät, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Lisäksi sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 040 073 9308. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 4.12.2016 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.