Tuotamme älykkäitä pysäköinnin palveluita, jotka mahdollistava joustavan liikkumisen kaupunkikeskustoissa. Pysäköintipaikkojen omistajille tuotamme palveluita laitetoimituksista kokonaisvaltaiseen pysäköinnin hallintaan. Lue lisää >>

Asiakaspalvelu (03) 387 800
Hae lähin pysäköintitalo

Kesätyöntekijä taloushallintoon 19.02.2019

Haemme Tampereen keskustassa sijaitsevaan konttoriimme kesälomien ajaksi täsmällistä ja oma-aloitteista kesätyöntekijää taloushallintoon.

Tehtäviisi kuuluu

Tehtäväkenttään kuuluvat monipuoliset taloushallinnon ja laskenta-alustan tehtävät, kuten osto- ja myyntireskontran hoito, ostolaskujen käsittely, laskutus, perintä, perustietojen hallinta sekä avustaminen raportoinnissa ja kustannuslaskennassa. Työsuhteen kesto on sovittavissa alkaen 20.5. – 3.6. ja päättyen 9.–16.8.2019.

Tarjoamme sinulle

Pääset näkemään taloushallinnon toiminnan kokonaisuuden sekä tekemään ja oppimaan monipuolisia työtehtäviä ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen liiketoimintamme ansiosta sinulla on mahdollisuus tutustua taloushallinnon ratkaisuihin erityyppisissä liiketoimintamalleissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Olet opiskeluissasi jo pidemmälle edennyt taloushallinnon tradenomi/merkonomi tai olet suuntautunut opinnoissasi taloushallintoon. Aikaisempi työkokemus taloushallinnosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Osaat käyttää ja hyödyntää tietotekniikkaa ja olet kiinnostunut sekä järjestelmistä että tiimityöskentelystä ihmisten parissa. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka, oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita.

Lähetä hakemus ja CV 11.3.2019 mennessä, osoitteella kesaduuni@finnpark.fi