Tuotamme älykkäitä pysäköinnin palveluita, jotka mahdollistava joustavan liikkumisen kaupunkikeskustoissa. Pysäköintipaikkojen omistajille tuotamme palveluita laitetoimituksista kokonaisvaltaiseen pysäköinnin hallintaan. Lue lisää >>

Asiakaspalvelu (03) 387 800
Hae lähin pysäköintitalo

Koronavirus ja pysäköinti: toimi näin 19.03.2020

Finnpark pyrkii omalta osaltaan tekemään kaiken, jotta koronavirus ei leviä pysäköintitapahtumien kautta.

Finnpark on pyrkinyt kaikin keinoin lisäämään maksupisteiden hygieniaa huolehtimalla niiden desinfioinnista mahdollisimman hyvin. Pysäköintihallien laitteita ja ovenkahvoja desinfioidaan tehostetusti.

Pyydämme myös asiakkaitamme huolehtimaan käsihygieniasta ennen maksupisteiden käyttämistä. Mikäli pysäköinti maksetaan automaattikassaan, kannattaa suosia lähimaksua tunnusluvun näppäilemisen sijaan.

Hygieniasta huolehtimisen ja tartuntavaaran minimoinnin kannalta paras tapa on kuitenkin käyttää halleissa Moovy-applikaatiota. Mobiilisovellusta käyttämällä välttyy kokonaan kosketustilanteilta pysäköinnin maksun yhteydessä. Myös kadunvarressa on parasta käyttää pysäköinnin mobiilisovelluksia.

Finnparkin omissa toimipisteissä on myös huomioitu koronaviruksen leviämisen estäminen.

Asiakaspalvelupisteemme Satakunnankadulla on suljettuna toistaiseksi. Asiakaspalvelu on avoinna puhelimitse arkisin klo 8.30-16.00. Asioida voi myös sähköpostilla käyttämällä osoitetta asiakaspalvelu@finnpark.fi. Pysäköintihalleista saa jatkossakin yhteyden valvomoon pikapuhelinpainikkeella 24/7.

Sopimuspysäköinnin parkkikortit toimitetaan ja palautetaan postitse.

Yhteisillä toimilla voimme kaikki ehkäistä koronaviruksen leviämistä.