Finnpark edistää sujuvaa kaupunkielämää moderneilla pysäköinti- ja toimitilaratkaisuilla. Autoilijana koet työmme tulokset liikkumisen ja asioinnin mukavuutena. Palveluntarjoajana saat meiltä apua asiakasvirtojesi ja liiketoimintasi hallintaan. Lue lisää >>

Asiakaspalvelu (03) 387 800
Hae lähin pysäköintitalo

Pysäköinnin monipuoliset maksutavat

Sisäänajosta saatu pysäköintilipuke maksetaan automaattikassaan ennen ulosajoa. Voit maksaa pysäköintisi kohteissamme käteisen lisäksi yleisimmillä sirullisilla maksukorteilla (Debit, Visa ja Mastercard). Lisäksi käytössäsi on seuraavia Finnparkin omia maksutuotteita.

Sopimuspysäköinti

Yritykset ja yksityishenkilöt voivat hankkia jatkuvan pysäköintioikeuden valitsemaansa kohteeseen.

Yöpysäköinti oikeuttaa pysäköintiin arkisin klo 16–9 ja la–su 24 h.

Sopimuspysäköinti 24/7 on voimassa vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Siirry sopimuspysäköinnin varaukseen.

Tarjoa pysäköinti asiakkaallesi

Kun haluat maksaa asiakkaasi tai vieraasi pysäköinnin kokonaan tai osittain, voit käyttää P-Etulipuketta, joka toimii kätevänä kertaluontoisena maksuvälineenä. 

Tutustu myös sähköiseen Pysäköintietu-palveluun

Hanki P-Etulipukkeita verkkokaupastamme.

Määräaikainen pysäköinti

Määräaikainen pysäköinti on voimassa sovitun ajan ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Näin hoidat pysäköintisi helposti esimerkiksi lomareissun tai tapahtuman aikana.

Hanki pysäköintiin oikeuttava P-Avain verkkokaupastamme.

Sesam-kortilla +10% lisäetua

Etukäteen ladattavalla kortilla voit ajella kätevästi sisään ja ulos ilman käyntiä kassalla. Kirjautuvalle asiakkaalle asiakaspalvelusta tai verkosta +10% lisäetua latauksen tai uuden kortin hankinnan yhteydessä!

Hanki Sesam-kortti verkkokaupastamme.

Sesam-esite