Finnpark edistää sujuvaa kaupunkielämää moderneilla pysäköinti- ja toimitilaratkaisuilla. Autoilijana koet työmme tulokset liikkumisen ja asioinnin mukavuutena. Palveluntarjoajana saat meiltä apua asiakasvirtojesi ja liiketoimintasi hallintaan. Lue lisää >>

Asiakaspalvelu (03) 387 800
Hae lähin pysäköintitalo

Palveleva pysäköintiluola

P-Hämppi on Finnparkin uusin pysäköintilaitos. Maanalainen pysäköintilaitos on rakennettu Tampereen pääkadun alle ja sieltä on 7 hissiyhteyttä suoraan ydinkeskustan palveluihin.

Jokaisen automaattikassan yhteydessä on kosketusnäytöllä toimiva opastuspalvelu. Mikäli olet unohtanut, missä autosi sijaitsee SPOT Your car-palvelu näyttää sinulle reitin autollesi. Sinun tarvitsee vain syöttää autosi rekisteritunnus ja näytölle ilmestyy reitti autollesi. Sama palvelu näyttää myös reitin keskustan tärkeimpiin kohteisiin.

Pysäköintiluola on palkittu Euroopan parhaana uutena pysäköintilaitoksena (European Parking Award 2013). P-Hämppi on palkittu myös parhaasta opastuspalvelusta sekä sisävalaistuksesta.

 

Sähköautojen lataus 

Sähköautojen lataus on mahdollista Mennekes-tyypin lataustekniikalla Stockmannin portaan sekä Asemanportaan läheisyydessä. Ohjeet lataukseen löytyvät lataustolpista.

Auton pesupalvelu

Voit jättää auton kätevästi pesuun, sillä aikaa kun käyt ostoksilla. Autojen pesusta vastaa Hämpin Ajoneuvopesu arkisin klo 8-16.

Puh. 010 5042113

www.ajoneuvopesu.fi

Ajo-ohjeet

Pysäköintialueet ja hissit

HISSIEN AUKIOLOAJAT

Tullinporras: 24/7
Asemanporras: 24/7
Hämeenporras: 24/7
Koskenporras: 24/7
Osuuspankinporras: Pankin aukioloaikojen mukaisesti
Stockmanninporras: Stockmannin aukioloaikojen mukaisesti
Varmanporras: Kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti: arkisin 6–22, la 7.30–18, su 9.30–18.30
Ovet ovat aina lukittuina.
Hisseihin pääset pysäköintilipukkeella, PIN-koodilla tai sopimustunnisteella.
Ongelmatilanteissa paina asiakaspalvelu-pikapuhelinpainiketta ovella olevasta laitteesta.

Hissiyhteydet Hämeenkadulla